Islam 

Seksualni napadi džinna

Podijelite!

PITANJE: Selam alejkum. Prije dvije godine, dok nisam prakricirao vjeru, jednu jutro kada sam se probudio primijetio sam da sam imao polucije u snu, takodjer sam video da su bile umotane dvije dlake oko mog spolnog oragana. Nisam znao tada sta to znaci, mislio sam da je to slucajno. Sada sam ucinio te’wbu, pokajao se, ne slusam vise muziku. Naucio sam arapsko pismo, idem kod sejha i ucim Kur’an. Ali, mislim da se neki zenski dzin i dalje zadovoljava mojim tijelom…

Skoro svakog mjeseca imam polucije u snu, to mi se desava kad ne procuim 3x sure Ihlas, Feleq i Nas pred spavanje, izjutra kada se probudim na sabh namazu, primijetim da sam nescist, a vrijeme sabah namaz je nastupilo, ja nisam u mogucnosti da se kupam, jer nema tople vode, sta ja treba da radim u toj situaciji, da klanjam namaz ili da ne klanjam. Jedan brat mi je pricao da trebam da klanjam namaz bez obzira da li imam gusul ili abdest. I ja sam klanjao u takvom stranju, necist.

ODGOVOR: Alejkumu selam, Bismillah, neka je zahvala i hvala Uzvišenom Gospodaru, s.w.t., salavat i selam na Poslanika, savs, njegovu časnu porodicu i njegove vjerne drugove ashabe, a zatim,

Dlake oko polnog organa te učestala erekcija, može da bude uzrokom opsjednutošću od strane ženskog džinna, odnosno zaljubljenost džinna. Posebno je ovdje bitno napomenuti da dosta omladinaca koji nisu oženjeni, često ujutru nailaze oko svog polnog organa omotane dugačke ženske dlake i to je jedan od jasnih dokaza da se radi o zaljubljenom džinnu.

U tvom slučaju to se posebno dešava kad propustiš učenje zikra pred spavanje (Ajetul kursija, sure: Ihlas, Felek I Nas), što je još jedan od pokazatelja koliko je zikr pred spavanje važan zbog zaštite od svakog zla koje nas može snači te noći.

Ovo je nekoliko savjeta, kako spriječiti džina/džinkinju da se naslađuje tvojim tijelom ili da ima čak polni odnos. Onaj ko ima ovakvih problema, nema se čega bojati, nego treba povečati svoj ibadet te uraditi slijedeće:

1) Prije spavanja stidna mjesta polni organ i oko njega te područje stražnjice namazati crnim miskom (miris) kojeg džinni izrazito mrze, a ako se nema onda neki drugi miris ali crni misk je najbolji.
2) Ili namazti tijelo maslinovim uljem na koje se nauči opća ruqja i ajetu o hifzu (čuvanju)
3) Odječu u kojoj spavaš namirisati lijepim mirisom
4) Ne spavati nag ili u providnoj odječi

5) Prilikom ostavljanja odječe, reči:“Bismillah“
6) Učenje jutarnjeg i večernjeg zikra, a pogotovo zikra pred spavanje: ajetu-l-kursija, zadnja dva ajeta sure Al-Baqare, te skupljanje ruku te u njih proučiti tri puta Ihlas, Felek i Nas, te potrati po čitavom tijelu
7) Ostavljanje grijeha, pogotov gledanje nemoralnog sadržaja
8) Ne spavati sam u sobi
9) I dova Allahu da ga sačuva zla džinnskog.

Što se tiče namaza, večina uleme smatra da se mora prvo okupati pa tek onda da se klanja, jer je čistoča važnija od namaskog vremena, dok manji dio ulem, kao što je šejhul islam Ibn Tejmije, rhm, smatra da se treba ako si džunub uzeti tejemum (a ne abdest) te klanjati namaz koji nečeš ponavljati.

Po meni, preče je da kad se takav probudiš, uzmeš tejemum, klanjaš sabah, pa se kasnije okupaj kad stekneš uslove za to.

Related posts