Poučne priče 

Liječenje sodom bikarbonom: Terapija koja čisti tijelo od teških bolesti! (RECEPT)

Podijelite!

Pored standardnog liječenja raka, sve više ljudi se okreće ka alternativnim načinima liječenja karcinoma. Jedan od alternativnih liječenja raka je i liječenje sodom bikarbonom. Međutim, bitno je shvatiti da je rak ozbiljna bolest i da se takva terapija obavezno mora raditi pod stručnim nadzorom iskusnog alternativnog doktora, piše “Stil

Terapija sodom bikarbonom prema dr. Simonciniju, italijanskom onkologu, preporučuje korištenje sode bikarbone bez dodataka aluminijuma ili farmaceutske sode bikarbone u svrhu liječenja raka.

Kako djeluje terapija: Soda bikarbona drastično povećava bazalnost krvi, što uništava candidu (koja prema teoriji dr. Simoncinija uzrokuje rak).

Postupak liječenja

Kod karcinoma želuca, crijeva, rektuma i usne šupljine:

Uzimati jednu čajnu kašičicu sode bikarbone ujutro i jednu uveče sa čašom vode, tokom jednog mjeseca. Nakon toga rak bi trebao da nestane.

Napomena: Ne koristiti ovu terapiju duže od 3-4 sedmice!

Ipak, u većini slučajeva, terapija dr. Simoncinija zahtjeva pomoć doktora u obliku injekcija ili intravenozne terapije.

Za intravenoznu terapiju:

500 ml 5-postotnog rastvora sode bikarbone, direktno u venu, svaki dan. Terapija bi traje oko 6 dana, zatim se pauzira 6 dana. Tako trebate da nastavite dok ne dobijete ukupno 24 infuzije. Nakon toga provjerite da li se rak povukao.

Terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom prema dr. Jimu Kelmunu

Dr. Jim Kelmun je doktor konvencionalne medicine. Imao je svoj poseban recept za liječenje raka, koji je dijelio ljudima oboljelima od raka, puštenim kući da sačekaju smrt.

Za čudo, većina njih su ozdravili od raka i živjeli još dugi niz godina.

Drugi doktori su mi rekli da mi je preostalo manje od 6 mjeseci života. Ali doktor Jim mi je dao ovaj recept i za par mjeseci rak je nestao, što je bilo potvrđeno snimanjem“, naveo je farmer Ian Roadhouse.

Sama ideja o miješanju sode bikarbone s javorovim sirupom može da izgleda smiješno i paradoksalno, pošto se ćelije raka hrane šećerom. Međutim, u ovom slučaju, šećer djeluje na drugačiji način.

Ćelije raka ne uspjevaju da iskoriste šećer za rast, jer ih soda bikarbona odmah ubije. U ovom slučaju, javorov sirup djeluje tako da povećava nivo šećera u krvi, koji doprema sodu direktno u ćelije. Pretpostavlja se da terapija sodom bikarbonom i javorovim sirupom djeluje poput hemoterapije, ubijajući ćelije raka, ali bez ikakvog štetnog djelovanja na organizam.

Prema iskustvima brojnih izliječenih, ova terapija je jednostavna, efikasna i može se kombinovati s drugim prirodnim načinima liječenja raka.

Opet napominjemo da se ova terapija mora primijenjivati pod kontrolom alternativnog doktora i uz saglasnost sa vašim izabranim doktorom.

Postupak:

Promiješati jedan dio sode bikarbone s tri dijela javorovog sirupa; zagrvijati i miješati na vrlo laganoj vatri 10 minuta; uzimati 3 male kašičice dnevno tokom 1-2 mjeseca; za vrijeme ove terapije izbjegavati meso, šećer i bijelo brašno…

Kako djeluje soda bikarbona?

Soda bikarbona je siguran, efikasan i jeftin način liječenja raka. Soda drastično povećava bazalnost organizma te dostavlja u ćelije raka više kiseonika nego što one mogu podnijeti. Činjenica je da ćelije raka ne mogu preživjeti u uslovima visokog nivoa kiseonika u krvi.

Istraživanja su već potvrdila da soda bikarbona zaista utiče na pH balans ćelija raka. Terapija sodom bikarbonom može se sprovoditi oralno, putem aerosoli, intravenozno ili preko katetera, da bi se moglo direktno djelovati na rak“, tvrdio je Tulio Simoncini.

Takva terapija može biti efikasna u liječenju mnogih tumora, ali druge ozbiljne vrste tumora, poput karcinoma mozga ili kostiju, na žalost, ostaju netaknute ovom terapijom.

Iako dr. Simoncini preporučuje svojim pacijentima povećan unos slatkiša tokom terapije sodom bikarbonom, nikada nije pomislio na miješanje sode s javorovim sirupom (kako preporučuje dr. Jim).

Related posts