Zdravlje 

Naučnik otkriva najjači prirodni lijek – Četiri kašike dnevno i rak se sam povlači!

Podijelite!

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, kojim su na hiljade ljudi izliječeni od raka. To je hrana za liječenje kompletnog organizma, a rak se u takvom organizmu samo povuče, rekao je u svojim predavanjima prof. Mermerski. Tajna je u tome što ova smesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege. Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlečenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

  • 15 sviježih, zdravih BIO limuna,
  • 12 glavica sviježeg bijelog luka,
  • 1 kg domaćeg meda,
  • 400 g proklijalog žita (mlada zelena pšenica) i
  • 400 g sviježih oraha.

Priprema proklijale pšenice:

400 g pšenice staviti u prokuvanu staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći. Nakon 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procijediti kroz gazu. U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmješati. Od ostalih 10 uzeti samo sok i pomješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena. Dodati med i duže mješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primjena:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlječenje od raka, očuvanje sviježine tijela, mladosti i energije.

“Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žljezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor, piše “Narodna medicina“

Related posts